Eksploroni Newton Square

Eksploroni Newton Square

Rreth Newton Square

Përmbledhja e tregut

Mesatar Lista e cmimeve
Listimet aktuale
Ditë në treg

Çfarë thonë vendasit

Ushqime te Shendetshme Ushqimet në modë Muzikë LIVE Angazhimi qytetar Libra dashës Hops & brews Kultura e kafesë Mundësitë e networkut I angazhuar politikisht Koha e lirë gjatë natës

pamje e tregut

Ne kemi mbledhur të dhënat më të fundit të tregut për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë se çfarë po ndodh në Newton Square.
listimet aktive
Mesatar Lista e cmimeve
Listimet aktuale
Shitje në pritje
Vlera mesatare e shtëpisë
Mesatar Çmimi/Sipërfaqja
Mesatar Ditë aktive në treg
Shitur së fundmi
13%
Shitur së fundmi Mes.
Mesatar Ditë në treg
Mesatarja e shitur së fundi
Shitur së fundmi
15%
Mesatar Çmimi/Sipërfaqja

Vetitë në Newton Square

Shkollat ne zone

Mohim përgjegjësie: Ky informacion ofrohet nga Precisely dhe subjekt ndryshimi. Ju lutemi kontrolloni distriktin shkollor të zbatueshëm.

Transit & Udhëtim

Koha e përllogaritur e udhëtimit nga Newton Square
I varur nga makina Kalueshmëri E kalueshme
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.