|
Gjeni një agjent lokal të KW Agjenti juaj
Imazhi i pronës 1
Imazhi i pronës 2
Imazhi i pronës 3
Imazhi i pronës 4
Imazhi i pronës 5
Imazhi i pronës 6
Imazhi i pronës 7
Imazhi i pronës 8
Imazhi i pronës 9
Imazhi i pronës 10
Imazhi i pronës 11
Imazhi i pronës 12
Imazhi i pronës 13
Imazhi i pronës 14
Imazhi i pronës 15
Imazhi i pronës 16
Imazhi i pronës 17
Imazhi i pronës 18
Imazhi i pronës 19
Imazhi i pronës 20
Imazhi i pronës 21
Imazhi i pronës 22
Imazhi i pronës 23
Imazhi i pronës 24
Imazhi i pronës 25
Imazhi i pronës 26
Imazhi i pronës 27
Imazhi i pronës 28
Imazhi i pronës 29
Imazhi i pronës 30
Imazhi i pronës 31
Imazhi i pronës 32
Imazhi i pronës 33
Imazhi i pronës 34
Imazhi i pronës 35
Imazhi i pronës 36
Imazhi i pronës 37
Imazhi i pronës 38
Imazhi i pronës 39
Imazhi i pronës 40
Imazhi i pronës 41
Imazhi i pronës 42
Imazhi i pronës 43
Imazhi i pronës 44
Imazhi i pronës 45
Imazhi i pronës 46
Imazhi i pronës 47
Imazhi i pronës 48
Imazhi i pronës 49
Imazhi i pronës 50
Imazhi i pronës 51
Imazhi i pronës 52
Imazhi i pronës 53
Imazhi i pronës 54
Imazhi i pronës 55
Imazhi i pronës 56
Imazhi i pronës 57
Imazhi i pronës 58
Imazhi i pronës 59
Imazhi i pronës 60
Imazhi i pronës 61
Imazhi i pronës 62
Imazhi i pronës 63
Imazhi i pronës 64
Imazhi i pronës 65
Imazhi i pronës 66
Imazhi i pronës 67
Imazhi i pronës 68
Imazhi i pronës 69
Imazhi i pronës 70
Imazhi i pronës 71
Imazhi i pronës 72
Imazhi i pronës 73
Përmbledhje
Sa do të kushtojë
Lagje
Shtëpi të ngjashme
3555 Newport Bay Drive, Alpharetta, GA 30005
6 Krevate
6 Tualete
metra katrorë
ac
3555 Newport Bay Drive, Alpharetta, GA 30005
Listing Courtesy Of: Keller Williams North Atlanta, Daryl Lyboldt, First MLS, Daryl Lyboldt
Vlerësimi i ofruar nga Keller Williams Realty Inc.
6 Krevate
6 Tualete
metra katrorë
ac
Mbyllur
Shitur
Tur Virtual
Open House:
Shihni më shumë orare për Open House

Përshkrimi i pronës

Welcome to one of the premiere neighborhoods within Windward! This beautiful traditional home has been renovated on all three floors. As you walk up to the home you will be in awe of the beautiful custom wrought iron doors with glass windows that open and allow the breeze to fill the home. Then take a step in and it is easy to see that the home flows from front to back with a casual elegance through the great room to an expansive deck with a private view through the trees to the golf course. The expansive great room has 2-story windows and a gas fireplace to relax by. The kitchen, with an island and a breakfast area is perfectly laid out for there to be several people cooking and preparing dinner while others meander throughout the kitchen into the great room, a perfect party layout! There is a beautiful wood-paneled bedroom on the first floor for guests or it can also be used as an office with a full bath. Upstairs you have a master bedroom with an entire sitting area. When you enter the master bathroom, you immediately notice all the upgraded tilework, frameless doors and absolutely gorgeous granite countertops and his and hers closets. There are two bedrooms that have private sink areas with speciality quartzite countertops and a shared shower. The boys room also has its own bathroom and another huge bonus room with skilights for when the pajama parties happen at your house. When you head on down to the terrace level, you immediately notice how big and open the basement is with a bedroom, media room, full kitchen and a special little wine room off to the side. It could be used as a perfect in-law suite. Plenty of storage throughout the entire basement. What sets Windward apart is the community vibe and the amenities with 4 pools, 22 tennis courts, 4 pickle ball courts, a dog park and so much more, including a dock where you can launch your fishing kayak, paddle board or row boat. Not only is Windward a wonderful family neighborhood unto itself but it is also minutes away from the amazing Avalon, Halcyon, numerous parks, the greenway and of course, our amazing Downtown Alpharetta.

Detajet e Pronës

Krahasoni këtë shtëpi
Përmbledhje
Lloji i pronës
Single Family Residence
Madhësia e pronës
metra katrorë
Viti i Ndërtimit
1996
Ditët në web
363 ditë
HVAC
Central, Ceiling Fan(s), Heat Pump, Central Air, Forced Air
Parkim
po
Tarifat HOA
/A
Agjenti juaj
376938

Historia e Aktivitetit

Shikime
Ruajtur
Shperndarjet
Të dhënat e siguruara nga Keller Williams Realty, Inc.
Open House në të ardhmen
Aktualisht nuk është planifikuar asnjë Open House për këtë pronë. Mos u shqetësoni - gjithmonë mund të planifikoni një shoqërim ose të merrni ndihmë shtesë nga agjenti juaj.

Pagesa e parashikuar mujore

Çmimi i blerjes:
Kryesor + interes
()
Takse pronesie
()
Sigurimi i Shtëpisë
()
Tarifa HOA/Condo
()
Sigurimi i Hipotekës
()
Çmimi i blerjes
$
Çmimi i blerjes është ndryshuar në diçka tjetër nga çmimi i listuar aktualisht.
Parapagim
%
$
Norma e interesit
%
Lloji i kredisë
Takse pronesie
%
$
Sigurimi i Shtëpisë /vit
$
Tarifat HOA/Kondo / muaj
$
Sigurim hipotekor /muaj
$
Rezultati i kreditit
Ky kalkulator është vetëm një vlerësim. Kontaktoni Keller Williams për vlerësim të plotë dhe të saktë.

Historia e çmimeve dhe taksave

viti
Takse pronesie
Vlera e përllogaritur
Vlera e përllogaritur është një kombinim i tokës dhe shtesave.
2022
(+ )
Toka 69 240 + Shtesat 296 520
2020
(- )
Toka 48 040 + Shtesat 241 520
2018
(+ )
Toka 45 680 + Shtesat 226 200
2017
(- )
Toka 64 680 + Shtesat 229 880
2016
Toka 47 280 + Shtesat 163 400
Data
Ngjarje
Çmimi
2023-05-25T00:00:00.000Z
Shitur
(+ )
2013-03-13T00:00:00.000Z
Shitur
(- )
2007-05-29T00:00:00.000Z
Shitur
(+ )
2000-06-06T00:00:00.000Z
Shitur
(+ )
1994-09-08T00:00:00.000Z
Shitur
Të dhënat e shfaqura të Historisë së Pronës merren nga të dhënat publike dhe/ose burimet MLS nga juridiksioni lokal në të cilin ndodhet prona e aplikueshme. Duke qenë se kw.com nuk mund të garantojë që të gjitha të dhënat publike dhe të dhënat MLS janë të sakta dhe pa gabime, është e rëndësishme që të kontaktoni drejtpërdrejt agjentin tuaj për të marrë informacionin më të përditësuar të disponueshëm.
Eksploroni Windward - New Port Bay
Shkoni në Lagje

pamje e tregut

Ditë në treg

Shkollat ne zone

Mohim përgjegjësie: Ky informacion ofrohet nga Precisely dhe subjekt ndryshimi. Ju lutemi kontrolloni distriktin shkollor të zbatueshëm.

Transit & Udhëtim

Koha e përllogaritur e udhëtimit nga Windward - New Port Bay
I varur nga makina Kalueshmëri E kalueshme
Agjenti juaj
376938

Prona të ngjashme

Prona me karakteristika të ngjashme

Pronat pranë jush

Prona në të njëjtën lagje dhe fashë çmimesh
Mundësuar nga:
Logoja e mohimit të ndërmjetësit

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.