|
Gjeni një agjent lokal të KW Agjenti juaj
Imazhi i pronës 1
Imazhi i pronës 2
Imazhi i pronës 3
Imazhi i pronës 4
Imazhi i pronës 5
Imazhi i pronës 6
Imazhi i pronës 7
Imazhi i pronës 8
Imazhi i pronës 9
Imazhi i pronës 10
Imazhi i pronës 11
Imazhi i pronës 12
Imazhi i pronës 13
Imazhi i pronës 14
Imazhi i pronës 15
Imazhi i pronës 16
Imazhi i pronës 17
Imazhi i pronës 18
Imazhi i pronës 19
Imazhi i pronës 20
Imazhi i pronës 21
Imazhi i pronës 22
Imazhi i pronës 23
Imazhi i pronës 24
Imazhi i pronës 25
Imazhi i pronës 26
Imazhi i pronës 27
Imazhi i pronës 28
Imazhi i pronës 29
Imazhi i pronës 30
Imazhi i pronës 31
Imazhi i pronës 32
Imazhi i pronës 33
Imazhi i pronës 34
Imazhi i pronës 35
Imazhi i pronës 36
Imazhi i pronës 37
Imazhi i pronës 38
Imazhi i pronës 39
Imazhi i pronës 40
Imazhi i pronës 41
Imazhi i pronës 42
Imazhi i pronës 43
Imazhi i pronës 44
Imazhi i pronës 45
Imazhi i pronës 46
Imazhi i pronës 47
Imazhi i pronës 48
Imazhi i pronës 49
Imazhi i pronës 50
Imazhi i pronës 51
Imazhi i pronës 52
Imazhi i pronës 53
Imazhi i pronës 54
Imazhi i pronës 55
Imazhi i pronës 56
Imazhi i pronës 57
Imazhi i pronës 58
Imazhi i pronës 59
Imazhi i pronës 60
Imazhi i pronës 61
Imazhi i pronës 62
Imazhi i pronës 63
Imazhi i pronës 64
Imazhi i pronës 65
Imazhi i pronës 66
Imazhi i pronës 67
Imazhi i pronës 68
Imazhi i pronës 69
Imazhi i pronës 70
Imazhi i pronës 71
Imazhi i pronës 72
Imazhi i pronës 73
Imazhi i pronës 74
Imazhi i pronës 75
Imazhi i pronës 76
Imazhi i pronës 77
Imazhi i pronës 78
Imazhi i pronës 79
Imazhi i pronës 80
Imazhi i pronës 81
Imazhi i pronës 82
Imazhi i pronës 83
Imazhi i pronës 84
Imazhi i pronës 85
Imazhi i pronës 86
Imazhi i pronës 87
Imazhi i pronës 88
Imazhi i pronës 89
Imazhi i pronës 90
Imazhi i pronës 91
Imazhi i pronës 92
Imazhi i pronës 93
Imazhi i pronës 94
Imazhi i pronës 95
Imazhi i pronës 96
Imazhi i pronës 97
Imazhi i pronës 98
Imazhi i pronës 99
Imazhi i pronës 100
Imazhi i pronës 101
Imazhi i pronës 102
Imazhi i pronës 103
Imazhi i pronës 104
Imazhi i pronës 105
Imazhi i pronës 106
Imazhi i pronës 107
Imazhi i pronës 108
Imazhi i pronës 109
Imazhi i pronës 110
Imazhi i pronës 111
Imazhi i pronës 112
Imazhi i pronës 113
Imazhi i pronës 114
Imazhi i pronës 115
Imazhi i pronës 116
Imazhi i pronës 117
Imazhi i pronës 118
Imazhi i pronës 119
Imazhi i pronës 120
Imazhi i pronës 121
Imazhi i pronës 122
Imazhi i pronës 123
Imazhi i pronës 124
Imazhi i pronës 125
Imazhi i pronës 126
Përmbledhje
Sa do të kushtojë
Lagje
Shtëpi të ngjashme
277 Grove Street, Newport, ME 04953
16 Krevate
13 Tualete
metra katrorë
ac
Rënie e çmimit: (56 ditë më parë)
277 Grove Street, Newport, ME 04953
Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty, 207-318-6997, John Eccles
Vlerësimi i ofruar nga Keller Williams Realty Inc.
16 Krevate
13 Tualete
metra katrorë
ac
Aktiv
Ne shitje
Open House:
Shihni më shumë orare për Open House

Përshkrimi i pronës

The perfect family compound on Sebasticook Lake in Newport Maine called The Evergreens. Create your family estate with these 5 homes, 3 car garage, 2 car garage (both with space above to finish, all on 10 acres. 3 of the homes are at different stages of being finished, and an additional lot with a travel trailer provides an opportunity for a new build on this lot. 24 solar panels on one of the homes with heat pumps along with spray foam insulation for maximum energy efficiency. Keep as a family estate or complete construction and sell off as individual homes. Each of the 3 lots lot have deeded right of way access to the lake with the main home having 280' of owned sandy frontage with a large flat open lawn area for all your recreation fun. A great opportunity for a family compound, business venture, or vacation rentals. Live in the main house with lots of history and have income from the other homes as rentals. This is a main area for snowmobiling in the winter with endless trails, ski mountain 30 mins away and endless lake activities in the summer, making this a truly year-round oasis. The vision is yours... Bring your tools or negotiate with sellers for theirs. Many of the building supplies are included in the sale, including whole house generators installed or needing to be installed for all the homes. please ask for details. Opportunity awaits. Call for your private showing today!

Detajet e Pronës

Krahasoni këtë shtëpi
Përmbledhje
Lloji i pronës
Single Family Residence
Madhësia e pronës
metra katrorë
Ditët në web
315 ditë
HVAC
Hot Water, Heat Pump
Parkim
5 Vende parkimi
Agjenti juaj
BA924894

Historia e Aktivitetit

Shikime
Ruajtur
Shperndarjet
Të dhënat e siguruara nga Keller Williams Realty, Inc.
Open House në të ardhmen
Aktualisht nuk është planifikuar asnjë Open House për këtë pronë. Mos u shqetësoni - gjithmonë mund të planifikoni një shoqërim ose të merrni ndihmë shtesë nga agjenti juaj.

Pagesa e parashikuar mujore

Çmimi i blerjes:
Kryesor + interes
()
Takse pronesie
()
Sigurimi i Shtëpisë
()
Tarifa HOA/Condo
()
Sigurimi i Hipotekës
()
Çmimi i blerjes
$
Çmimi i blerjes është ndryshuar në diçka tjetër nga çmimi i listuar aktualisht.
Parapagim
%
$
Norma e interesit
%
Lloji i kredisë
Takse pronesie
%
$
Sigurimi i Shtëpisë /vit
$
Tarifat HOA/Kondo / muaj
$
Sigurim hipotekor /muaj
$
Rezultati i kreditit
Ky kalkulator është vetëm një vlerësim. Kontaktoni Keller Williams për vlerësim të plotë dhe të saktë.

Historia e çmimeve dhe taksave

viti
Takse pronesie
Vlera e përllogaritur
Vlera e përllogaritur është një kombinim i tokës dhe shtesave.
2022
(+ )
Toka 211 700 + Shtesat 265 000
2020
(+ )
Toka 198 600 + Shtesat 248 600
2019
(- )
Toka 15 500 + Shtesat 102 400
2018
(+ )
Toka 15 500 + Shtesat 103 000
2017
Toka 15 500 + Shtesat 103 500
Nuk ka të dhëna historike të disponueshme
Nuk ka të dhëna historike të disponueshme për këtë pronë për momentin. Ju lutemi konsultohuni me agjentin tuaj nëse keni ndonjë pyetje.
Të dhënat e shfaqura të Historisë së Pronës merren nga të dhënat publike dhe/ose burimet MLS nga juridiksioni lokal në të cilin ndodhet prona e aplikueshme. Duke qenë se kw.com nuk mund të garantojë që të gjitha të dhënat publike dhe të dhënat MLS janë të sakta dhe pa gabime, është e rëndësishme që të kontaktoni drejtpërdrejt agjentin tuaj për të marrë informacionin më të përditësuar të disponueshëm.
Agjenti juaj
BA924894

Prona të ngjashme

Prona me karakteristika të ngjashme

Pronat pranë jush

Prona në të njëjtën lagje dhe fashë çmimesh
Mundësuar nga:
Logoja e mohimit të ndërmjetësit

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.