Eksploroni German Village

Eksploroni German Village

Rreth German Village

Përmbledhja e tregut

Mesatar Lista e cmimeve
Listimet aktuale
Ditë në treg

Çfarë thonë vendasit

Libra dashës Kultura e kafesë Hipster Hops & brews Dashamirët e verës Ushqime te Shendetshme Ushqimet në modë Në kopshtari Aktivizëm Mundësitë e networkut

pamje e tregut

Ne kemi mbledhur të dhënat më të fundit të tregut për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë se çfarë po ndodh në German Village.
listimet aktive
Mesatar Lista e cmimeve
Listimet aktuale
Shitje në pritje
Vlera mesatare e shtëpisë
Mesatar Çmimi/Sipërfaqja
Mesatar Ditë aktive në treg
Shitur së fundmi
21%
Shitur së fundmi Mes.
Mesatar Ditë në treg
Mesatarja e shitur së fundi
Shitur së fundmi
4%
Mesatar Çmimi/Sipërfaqja

Vetitë në German Village

Shkollat ne zone

Mohim përgjegjësie: Ky informacion ofrohet nga Precisely dhe subjekt ndryshimi. Ju lutemi kontrolloni distriktin shkollor të zbatueshëm.

Transit & Udhëtim

Koha e përllogaritur e udhëtimit nga German Village
I varur nga makina Kalueshmëri E kalueshme
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.