|
Gjeni një agjent lokal të KW Agjenti juaj
Briana Sullivan
Keller Williams Realty
Reno, NV
English
Licenca nr: NV BS.0145466 - NV / Realtor®
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur

Rreth meje

Born and raised in Nevada, Briana graduated locally from the University of Reno, NV with a B.S. in Psychology. Loving the hard work and the entrepreneurial spirit of the sales profession, she became a Realtor with Keller Williams in 2009. This decision changed the course of her life in leadership. In 2009 she was chosen Rookie of Year, 2010 Eagle Award Winner, 2010-2012 KW Cares Committee Chair, 2013 Career Development Chair, 2013 Productivity Coach, 2013-2016 as the Team Leader/CEO, and four years as Operating Partner for Keller Williams Group One, Inc. Life brings new adventures, and she is currently is serving as a Productivity Coach in Las Vegas, Summerlin. Her time, effort, and resources are spent reading, teaching, and growing as a leader, she believes the world needs a few more of them.

Detajet e mia
GJUHËT English
SPECIALITETE DHE EMËRTIMET Realtor®
MARKET CENTER Keller Williams Realty
c206updo0k2ca4v3c8ig.jpg
Keller Williams Realty
9420 W Sahara Avenue Suite 100 Las Vegas, NV 89117
Zyrë

Briana Sullivan
Realtor® NV BS.0145466
Celular
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.